Château Beaucastel en Famille Perrin

Beaucastel & Famille Perrin
Zondag 23 september staat bij ons in het teken van de Rhône-wijnen van de familie Perrin en de wijnen van Château de Beaucastel. Matthijs Grondhoud, agent van de familie Perrin, zal overkomen om beide proeverijen te begeleiden.

14.00 – 15.30 uur ( deelname € 10,00 )
Proeverij Rhône-wijnen van Famille Perrin

16.00 – 18.00 uur ( deelname € 25,00 )
Een proeverij met een zestal bijzondere Beaucastel-wijnen waarvan 2 wijnen die 100 punten scoorden en wijnen van unieke percelen uit het Rhône-dal met als topper de Hommage à Jacques Perrin.

Famille Perrin
In de loop van de vijf generaties heeft de familie Perrin diverse wijngaarden met de beste terroirs verworven in de zuidelijke Rhônevallei. Deze wijngaarden worden beheerd volgens dezelfde principes en overtuiging als Château de Beaucastel. Binnen het assortiment Famille Perrin ontdek je de rijkdom van de zuidelijke Rhônevallei aan de hand van verschillende gerenommeerde appellations zoals Gigondas, Vacqueyras, Vinsobres, Cairanne en Rasteau. Bij alle wijnen staan authenticiteit en essentie van het terroir centraal.

INSCHRIJVEN Proeverij Rhône-wijnen van Famille Perrin

 

Aanhef *
De heerMevrouw

Uw Voornaam *

Uw Achternaam *

Uw e-mailadres *

Aantal personen *

Uw telefoonnummer

* = verplicht veld

Château de Beaucastel
Château de Beaucastel ligt in Châteauneuf-du-Pape, in een magisch decor, bezaaid met wijngaarden, eeuwenoude olijfbomen en truffeleiken. Hier vind je de natuur in haar puurste vorm en komt haar kracht tot rust. De typische rolkeien zijn het geheim van de wijngaarden waarin knoestige wijnranken in traditionele gobeletvorm groeien. Op deze eeuwenoude bodem staan de dertien druivenrassen die toegestaan zijn in de appellation Châteauneuf-du-Pape. Al deze druivenrassen worden biodynamisch verbouwd en vormen de basis van de legendarische blends van Château de Beaucastel.

INSCHRIJVEN Proeverij Château de Beaucastel

 

Aanhef *
De heerMevrouw

Uw Voornaam *

Uw Achternaam *

Uw e-mailadres *

Aantal personen *

Uw telefoonnummer

* = verplicht veld

Recent Posts
0