Ladies Night

Beschrijving:

Onlangs liep ik door onze winkel om een lekkere fles wijn uit te zoeken. Ik had een keuze uit zoveel nieuwe wijnen dat ik onmiddellijk zin kreeg om u onze uitbundige, frisse, sprankelende, biologische en ‘vrouwelijke’ voorjaarswijnen te presenteren. Daarom nodig ik u graag uit voor onze ‘Ladies Night’ op dinsdag 29 mei a.s. van 20.00 – 23.00 uur in onze winkel aan de Jan van Goyenstraat 12-14 te Heemstede.

Tijdens de proeverij kunt u ruim zestig wijnen proeven en u kunt kennismaken met twee vrouwelijke producenten. Fleur van Heemskerck van Beest-de Groot zal u alles vertellen over de Provence-wijnen van haar familiedomein Domaine de l’Amaurigue en Cécile Buecher van Vignoble des 2 Lunes zal uit de Elzas overkomen om haar assortiment biodynamische wijnen te laten proeven.

Hoewel de wijnen tijdens deze avond centraal staan is er meer te ontdekken. Met Neolea hebben wij de beste olijfolie uit Griekenland in huis. Jokelien Manten laat u deze bijzondere olie, die door de topgastronomie goed ontvangen wordt, graag proeven. Cosy van Tutti, dé hoeden & pettenwinkel van regio Kennemerland en omstreken zal aanwezig zijn met hats and caps. Judy Beauty Boutique is geopend in de Jan van Goyenstraat en Judy Dekker presenteert een collectie parfum, skincare en make-up. Bourgondisch Latifstyle uit Haarlem laat u proeven van hun heerlijke kwaliteitskazen en Betjeman & Barton heeft voor deze avond een verfijnd assortiment thee geselecteerd. Daarbij presenteren wij ook de kleurrijke Japanse theepotten van Zero Japan. De dames van Ma Perle tonen hun handgemaakte sieraden van halfedelstenen. Recent is het boek Bubbels uitgegeven en auteur Anne Wouters komt haar ‘bruisende handboek’ signeren. Kortom een avondvullend programma dat wij met een goodie bag zullen afsluiten.

Wilt u op deze Ladies Night aanwezig zijn dan kun je kaarten à € 15,00 p.p. reserveren

Inschrijven?

  INSCHRIJVEN PROEVERIJ:
   

  Aanhef *

  De heerMevrouw

  Uw Voornaam *

  Uw Achternaam *

  Uw e-mailadres *

  Proeverij

  Aantal personen *

  Uw telefoonnummer

  * = verplicht veld

  Recent Posts
  0