Director’s Cut Chardonnay

24,95

De kleur van de Director's Cut Chardonnay is diep strogeel. Het bouquet van de Director's Cut Chardonnay is breed, krachtig, verleidelijk met vanille, toast, appel en peer omlijst met citrusfruit. In de smaak is de Director's Cut Chardonnay vol en krachtig, boterig en intens met tonen van vanille, geroosterd brood en honing maar ook met frisse zuren. Serveer de Director's Cut Chardonnay op 12-14 graden Celsius bij zeeduivel, bij coquilles, bij kreeft, bij kip of bij kalkoen.

Categorie:

Extra informatie

Land

Regio

Type / Kleur

Druivenras

Serveertip

, , , ,

Alcoholpercentage

Serveertemperatuur

Smaakprofiel

, , , , ,

Oogstjaar

Beschrijving

De kleur van de Director’s Cut Chardonnay is diep strogeel. Het bouquet is breed, krachtig, verleidelijk met vanille, toast, appel en peer omlijst met citrusfruit. In de smaak is de Director’s Cut Chardonnay vol en krachtig, boterig en intens met tonen van vanille, geroosterd brood en honing maar ook met frisse zuren. Serveer de Director’s Cut Chardonnay op 12-14 graden Celsius bij zeeduivel, bij coquilles, bij kreeft, bij kip of bij kalkoen. Mogelijkheden om aan druiven van bijzondere kwaliteit te komen langs de Californische kust zijn eindeloos. Russian River Valley, tegen Sonoma aan, geldt als een van de beste gebieden voor Chardonnay van topkwaliteit. Hier voel je de koelte van de Pacific van nabij, zodat de druiven een bijzondere frisheid en prachtige zuren hebben. Bij binnenkomst in de kelder worden ze dan ook uitsluitend vergist op eiken vaten, van Frans eikenhout, om direct een mooi huwelijk te creëren tussen het prachtige fruit en het subtiele eiken. Het levert een grootse witte wijn op, Bourgondisch en breed van karakter, diep en intens, met mooie zuren, veel lengte en intensiteit.

Extra informatie

Land

Regio

Type / Kleur

Druivenras

Serveertip

, , , ,

Alcoholpercentage

Serveertemperatuur

Smaakprofiel

, , , , ,

Oogstjaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Director’s Cut Chardonnay” te beoordelen