Geschenk Domaine de la Dourbie Intemporal

67,85 inclusief 21% BTW

Categorie:

Extra informatie

Beschrijving

Een houten 2-vaks kist gevuld met 1 fles Domaine de la Dourbie Intemporal Rouge en 1 fles Domaine de la Dourbie Intemporal Blanc.

 

Domaine de la Dourbie Intemporal Rouge

Deze wijn combineert de zorgeloosheid van een verloren vallei en de bijzonderheid van de cinsault-druif. Hij wordt met passie geproduceerd volgens een knowhow die geérfd is van de oudheid. De druiven komen van stokken die staan op 300 meter boven de zeespiegel op een klei-kalksteenbodem. De wijn rijpt voor 50% op eieren van klei en voor 50% op vaten van 500 liter.

De wijn heeft een robijnrode kleur met paarse reflecties. Het bouquet geeft klein rood fruit zoals bosaardbeien, zoete specerijen en roze pioenroos. In de smaak jammy krenten met nuances van viooltjes. Het is een krachtige, bijzondere wijn. Een glas dat vraagt om aandacht maar ook om gekarafeerd te worden. Bijzonder is dat deze wijn voor 100% uit cinsault is gemaakt en dat hij geassocieerd kan worden met pinot noir.

 

Domaine de la Dourbie Intemporal Blanc

De Intemporal Blanc van Domaine de la Dourbie is gemaakt van Grenache Gris druiven. De wijn heeft een mooie lichtgele kleur met een fijne helderheid, een krachtige neus en een fruitige smaak. Het glas biedt een levendig mondgevoel met een vleugje mineraliteit. Heerlijk bij vis en schaaldieren.