Louro do Bolo, Rafael Palacios

23,95 inclusief 21% BTW

Categorie:

Extra informatie

Land

Regio

Type / Kleur

Druivenras

,

Smaakprofiel

, , , , , , , , ,

Serveertip

, , , , , , , , , , ,

Serveertemperatuur

Oogstjaar

Beschrijving

De Godello-druif wordt als een van de beste witte druivenrassen van Spanje en Portugal gezien. Het is dan ook geen wonder dat deze assemblage van 96% Godello en 4% Treixadura fantastisch samenkomen in de Louro do Bolo van Rafael Palacios. De wijn is lichtgeel van kleur. In de neus ervaar je een mooie combinatie van citrus en geel fruit. In de smaak kun je een lichte houttoets vinden, de wijn is filmend in de mond, kruidig, iets zilt, elegant en complex. Naast een totale balans beschikt de wijn over een lange afdronk. Een echt gastronomisch glas wijn. Serveer Louro do Bolo van Rafael Palacios op 8-10°C bij visgerechten, schaal- en schelpdieren, licht blank vlees en gevogelte, zwezerik, tapas, pasta en rijstgerechten, Aziatische /Arabische smaken, groentegerechten, asperges of salades.

Extra informatie

Land

Regio

Type / Kleur

Druivenras

,

Smaakprofiel

, , , , , , , , ,

Serveertip

, , , , , , , , , , ,

Serveertemperatuur

Oogstjaar