Misty Cove wijn-spijs-diner bij restaurant Cheval Blanc 13 juli a.s.
Vrijdag 13 juli a.s. organiseren wij in samenwerking met Misty Cove uit Nieuw-Zeeland een wijnproeverij met aansluitend een wijn-spijs-diner bij restaurant Cheval Blanc.
Voor deze gelegenheid zal exportmanager Jarrod Englefield uit Nieuw-Zeeland overkomen om de proeverij en het diner te begeleiden.
Chefkok Huub van der Velden zal een 4-gangen menu samenstellen rondom de wijnen van Misty Cove. Natuurlijk zullen daarbij The Fifth Innings Chardonnay, The Fifth Innings Pinot Noir en The Waitaria blend niet ontbreken. Deze drie unieke wijnen zijn in een beperkte oplage geproduceerd, wij hebben nog een klein deel mogen reserveren.
Om 18.30 uur vangen wij aan met een informele wijnproeverij in onze ‘Tastingroom’ waarna we om 19.30 uur oversteken naar het met een Michelinster bekroonde restaurant Cheval Blanc om de avond voort te zetten met een diner rondom een aantal bijzondere wijnen van Misty Cove.
De kosten voor deze uniek avond bedragen 85,00 all in.