Geschenk Kellerei Nals Margreid

42,50 inclusief 21% BTW

Categorie:

Extra informatie

Beschrijving

Een houten 2-vaks kist gevuld met 1 fles Kellerei Nals Margreid Pinot Noir en 1 fles Kellerei Nals Margreid Pinot Bianco.

 

Kellerei Nals Margreid Pinot Noir

De Mazzon wijngaard heeft een bodem van zand en klei. De zuidwest ligging geeft een optimale middag- en avond zon. De naam Angra is afgeleid van Anger en duidt op een afgebakend veld of weide. Pinot Noir ‘Angra’ van Kellerei Nals Magreid is helderrood van kleur. De wijn geeft een fris en geurig aroma van framboos en kers met een harmonieuze smaak, rond en soepel met een zachte, rijpe fruitstructuur in de finale. Serveer Pinot Noir ‘Angra’ van Kellerei Nals Magreid op 14-16°C bij blank vlees, vooral gevogelte zoals fazant, patrijs en hoender, maar ook iets gekoeld bij stevige visgerechten, groente- en paddenstoelengerechten of pittige en harde kazen.

 

Kellerei Nals Margreid Pinot Bianco

Nals Margreid is opgericht in 1985 toen de wijnhuizen van Nalles (1932) en Magre (1954) de krachten bundelden. Momenteel behoort het tot de absolute topproducenten van Alto-Adige. De in 2011 totaal nieuw opgetrokken wijnkelder is een architectonisch hoogstandje van grote schoonheid. De druiven komen van de hooggelegen Penon wijngaard (500-700 m) met een ondergrond van kalksteen en gravel. Lichtgeel van kleur. Een mineraal en fris aroma van wit fruit als appel en ananas. Volle en elegante smaak, zacht met veel wit fruit, geconcentreerd met veel sap en mooie, frisse zuren. Serveer Pinot Bianco ‘Berg’ van Kellerei Nals Margreid op 10-12°C als aperitief, bij niet gerookte visgerechten, bij schaal- en schelpdieren, bij salades, bij antipasti, bij asperges, bij pasta’s of bij wit-florakazen.